Suspiro a la Limea

Suspiro a la Limea
Suspiro a la Limean este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, gălbenușuri de ou, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 32%. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic, amestecați împreună laptele evaporat și 2 căni de zahăr. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand amestecul este suficient de gros pentru a vedea fundul tigaiei cand amestecati, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se amestecă încet laptele condensat îndulcit, turnând într-un flux foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
3
Se toarnă o cantitate mică de amestec de lapte fierbinte în gălbenușurile de ou, apoi se toarnă încet înapoi în cratiță într-un flux subțire, amestecând puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă în vanilie. Rulați amestecul printr-o sită sau strecurătoare, în ramekine individuale sau cupe de cremă rezistente la căldură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
SitaSita
5
Într-o cratiță separată, amestecați împreună 1 cană de zahăr și apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul poate roti un fir subțire fragil de pe lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți din căldură. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până când pot ține un vârf rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Stropiți în siropul de zahăr în timp ce bateți la viteză mică până când este complet încorporat. Apoi, amestecați la viteză medie până când bezea este rece. Acest lucru îl va împiedica să se separe. Lingura pe cupe de cremă pentru a servi, și de sus cu un praf de lumină de scorțișoară sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Sirop SimpluSirop Simplu
CremăCremă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista