Sushi De Somon La Grătar-Bol De Orez

Sushi De Somon La Grătar-Bol De Orez
Sushi de somon la grătar-bolul de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 6.19 pe portie. O porție conține 958 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ [] Somon Afumat, Avocado Și Orez Brun Sushi Bowl, Creveți Sushi Castron De Orez, și Bol de orez Sushi cu sos de vită , ou și ardei iute.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, combinați pudra de wasabi și apa într-o cratiță și lăsați să înflorească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 3/4 cană ponzu, sake și ghimbir ras și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când sosul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
3
Între timp, așezați peștele și sparanghelul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă sosul ponzu rămas și uleiul peste pește și sparanghel și se întoarce pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PonzuSos Ponzu
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc mediu, agitând tigaia frecvent, până când sunt ușor colorate, 3 până la 4 minute. Se toarnă imediat pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu până la cald. Ridicați sparanghelul din marinată, puneți-l în tigaie și gătiți, întorcând ocazional, până când este fraged-crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați sparanghelul pe o farfurie și acoperiți-l cu folie de aluminiu, cu partea strălucitoare în jos, pentru a se încălzi. Ridicați peștele din marinată și puneți-l în tigaia pentru grătar. Gatiti, rotind o data, pana cand devine opac si incepe sa se desprinda, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
9
Pentru a servi, împărțiți orezul între 4 boluri. Sus cu o bucată de pește și niște sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă 1/4 cană de sos peste pește în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Garnisiți fiecare porție cu uleiul de susan, ceapa verde, avocado, castraveți, ghimbir murat și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
12
Într-un castron, combinați toate ingredientele și amestecați până când zahărul se dizolvă. A se păstra într-un recipient acoperit la frigider; se va păstra până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Așezați orezul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați apă rece pentru a acoperi și spălați bine orezul frecându-l între mâini, apoi scurgeți. Repetați încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
15
Se toarnă orezul într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
16
Așezați orezul clătit și cele 2 căni de apă într-o cratiță de 2 până la 3 litri. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Într-o tigaie mică, încălziți oțetul, zahărul, Mirina și sarea la foc mediu până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Scoateți din căldură.
19
Întoarceți orezul fiert într-un bol mare din lemn sau plastic și turnați amestecul de oțet uniform peste orez. Îndoiți lichidul cu o paletă de orez din lemn. În același timp, ventilați orezul pentru a scoate strălucirea boabelor. Continuați să ventilați și să pliați până când orezul absoarbe tot lichidul. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să stea până când este gata de utilizare. Se va menține la temperatura camerei timp de până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sparanghel, capete tăiatesparanghel, capete tăiate1avocado, fără sâmburi, decojite, și se taie în cuburi de 1/2 inchavocado, fără sâmburi, decojite, și se taie în cuburi de 1/2 inch1Castravete englezesc, tăiat în fâșii de dimensiuni de chibritCastravete englezesc, tăiat în fâșii de dimensiuni de chibrit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir rasghimbir ras12 lingurițe de pudră de usturoiceapa verde tocataceapa verde tocata3ceapa verde, tocataceapa verde, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1lămâie, zestedlămâie, zested1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite12 lingurițe de pudră de usturoi6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir murat feliatghimbir murat feliat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de somon tăiat în centru, tăiat în 4 bucăți egalefile de somon tăiat în centru, tăiat în 4 bucăți egale1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath BarCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb4Bucăți de caramele Heath Bar5 uncii de ceață tocată5 uncii de ceață tocată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez cu bob scurtorez cu bob scurt63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente12 lingurițe de pudră de usturoiwasabi pulberewasabi pulbere4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #423 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista