Susan-ghimbir somon Ro Papillote

Susan-ghimbir somon Ro Papillote
Susan-ghimbir somon en Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 410 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați baby bok choy, scallions diagonal, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Susan Ghimbir Somon, Dulce Susan Ghimbir Somon, și Somon De Ghimbir De Susan La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați coaja de portocală, ghimbirul, sosul de soia, sucul de portocale, oțetul, uleiul de susan și mierea împreună într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Îndoiți 4 pătrate de hârtie pergament (16 pe 12 inci) în 1/2 pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
4
Împărțiți uniform bok choy, ardeii grași și varza de fasole între cele 4 pachete de pergament. Condimentează legumele cu 1 lingură marinată de susan-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bok ChoyBok Choy
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
5
Așezați un file de somon deasupra legumelor și condimentați cu ardeiul negru și o lingură suplimentară de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6
Îndoiți jumătatea superioară a pergamentului peste pește și suprapuneți pliuri mici de-a lungul marginii deschise pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Periați fiecare pachet cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când hârtia pergament se umflă.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Transferați pachetele de pergament pe plăci. Tăiați cu grijă pachetele deschise, evitând aburul fierbinte și serviți.
10
Per portie (include garnitura scallion): calorii 348; grăsime totală 14 grame; grăsimi saturate 2 grame; proteine 42 grame; carbohidrați Total 16 grame; zahăr: 10 grame; Fibre 5 grame; Colesterol 94 miligrame; Sodiu 1338 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista