Susan Broccoli Rabe
Susan Broccoli Rabe este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 91 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez condimentat, sare kosher, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Broccoli Rabe cu susan și soia, Ghimbir-Susan Broccoli Rabe, și Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli Rabe și nuci de pin.
Instrucțiuni
Tăiați capetele tulpinilor de broccoli rabe. Aduceți 8 căni de apă și 1 lingură de sare kosher la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați rabe de broccoli; gătiți 1 minut.
Scurgeți și scufundați broccoli rabe în apă cu gheață; scurgere.
Combinați șalotă, oțet, 1 1/2 lingurițe ulei de arahide, 1/2 linguriță ulei de susan, piper și 1/4 linguriță sare într-un bol mic; amestecați bine cu un bici.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe ulei de arahide și restul de 1/2 linguriță ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați broccoli rabe; saut 1 1/2 minute sau până când se încălzește bine.
Stropiți cu amestec de șalot; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu semințe de susan prăjite.