Susan Bok Choy
Susan Bok Choy este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de baby bok choy, semințe de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Susan Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bok choy pe jumătate pe lungime, lăsând miezul intact. Abur bok choy, acoperit, 4 minute sau până se înmoaie; se scurge bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Stropiți părțile tăiate de bok choy cu ulei; se presară sare și piper.
Așezați bok choy, tăiați părțile în jos, în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți bok choy; gătiți încă 1 până la 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Se presară cu semințe de susan.