Surprize Sandwich cu unt de arahide și jeleu
Unt de arahide și jeleu sandwich surprize este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, sare, jeleu de struguri smucker ' s constructiv concord și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Sandwich cu unt de arahide și jeleu, Sandwich cu unt de arahide și jeleu la grătar, și Sandwich cu unt de arahide și jeleu la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combina faina, 1/2 cana plus 1 lingura de zahar, bicarbonat de sodiu și sare; se taie în unt de arahide și 1/3 cana unt aromat scurtarea folosind blender patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă făină grosier.
Într-un castron mic combinați laptele, gălbenușul de ou și extractul de vanilie; bateți cu furculița până se amestecă.
Se adaugă amestecul de făină.
Transferați amestecul într-un mixer electric; bateți la viteză mică până când se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Înfășurați cu folie de plastic. La frigider cel puțin 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Rotiți fiecare jumătate de aluat între foi de folie de plastic la o grosime de 1/8 inci.
Se taie cu 2-1 / 2-inch în formă de inimă cookie cutter.
Așezați jumătate din decupaje la 1 inch distanță pe foi de copt negrease.
Așezați aproximativ 1/2 linguriță de măsurare jeleu în centrul fiecăruia. Sus cu decupajele rămase. Apăsați marginile cu furculița. Pierce de mai multe ori cu scobitoare.
Presărați ușor vârfurile de fursecuri cu zahăr.
Coaceți 10 până la 11 minute sau până se rumenesc.
Se presară din nou cu zahăr. Se răcește 2 minute pe foi de copt; transferați în rafturile de răcire pentru a se răci complet.