Surpriza De Duminică

Surpriza De Duminică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sunday Surprise. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 478 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ciuperci, pâine, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Surpriza, Orez Surpriză, și Gem De Zmeură Surpriză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie adâncă la foc mare, se sotează untul, tofu, ceapa și condimentele chinezești cu cinci condimente până când ceapa începe să apară translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
CeapăCeapă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ciupercile în tigaie și se reduce căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați să gătească timp de 15 minute; veți observa ciupercile eliberându-și sucurile. Amestecați constant, astfel încât nimic să nu se ardă pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați pâinea sfâșiată în fundul fiecărui vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Presărați brânză mărunțită deasupra pâinii. Cu o ladă, scoateți amestecul de ciuperci (inclusiv bulionul de ciuperci) și puneți-l peste pâine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CiuperciCiuperci
PâinePâine
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista