Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos
Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 2659 calorii, 108g de proteine, și 167g de grăsime pe porție. Pentru $25.51 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți demi glace, sare și piper kosher, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos, Turf ' n ' Surf cu paste cu sos Pesto, și Surf și gazon cu sos de mărar și Chutney de ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotele și usturoiul în tigaie și transpirați-le timp de 1 minut. Aruncați cimbru, maghiran, frunze de dafin, cuișoare și boabe de ienupăr și transpirați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Frunze De Dafin
Maghiran
Ceapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați vinul roșu și lăsați amestecul să fiarbă până când vinul este în mare parte gătit și sosul începe să se îngroașe ușor, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se amestecă 1/2 cană de demi glace, se gătește 1 minut, apoi se gustă. Dacă sosul are nevoie de puțin mai multă bogăție, adăugați mai mult demi glace până când are un gust uniform bogat și neted. Se amestecă untul până se topește. Gustați din nou sosul și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demi Glace
Vin
Unt
Piper
Sos
Sare
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Preîncălziți un grătar sau o tigaie din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Cuptor
Tigaie
2
Scoateți friptura din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, astfel încât carnea să fie la temperatura camerei. Acest lucru ajută carnea să gătească uniform. Înveliți friptura în 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează friptura cu sare și piper. Prăjiți friptura pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Friptură
Carne
Sare
3
Transferați friptura la cuptor timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească înainte de a felia. În timp ce friptura este la cuptor, condimentați bine peștele cu sare și piper. Înfășurați felii subțiri de cartof în jurul fiecărei bucăți de pește, suprapunându-se ușor. Faceți acest lucru cu fiecare felie care se suprapune pe ultima cu 1/4 inch până când peștele este înfășurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Friptură
Pește
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați peștele învelit cu cartofi cu sare și piper și adăugați peștele în tigaie cu suprapunerea cartofului orientată în jos. Acest lucru va ajuta la sigilarea cartofilor pe pește. Gatiti fiecare parte pana cand cartoful este crocant si pestele este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Cartofi
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați peștele gătit pe un prosop de hârtie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați porumbul în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți porumbul din tigaie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Adăugați încă 1 lingură de unt și apoi amestecați șalotele. Gatiti ceapa pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
5
Scoateți șalotele în vasul cu porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt și ridicați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Adăugați ciupercile și gătiți până încep să se rumenească, dar sunt încă ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
8
Adăugați oțetul de sherry și amestecați. Se fierbe la foc mic până se reduce și aproape se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
9
Adăugați porumbul și șalotele înapoi în tigaie. Se amestecă pentru a combina. Condimentează ciupercile cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați prazul și șalota și transpirați prazul și șalota timp de 3 minute, amestecând ocazional. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Praz
3
Adăugați vinul și aduceți la foc mic și lăsați vinul să gătească până la capăt până când este aproape gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați stocul și repetați procesul de reducere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
Stoc
5
Adăugați smântâna și reduceți focul la mediu-mic și lăsați să fiarbă până când prazul și șalota sunt fragede și sosul începe să se îngroașe. Condimentați amestecul cu sare și piper din nou, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Piper
Cremă
Praz
Sos
Sare
1
Feliați friptura în felii subțiri. Faceți un pat de ciuperci pe fiecare farfurie. Se acoperă cu felii de friptură și o bucată de pește. Lingurați prazul pe lateral. Topiți friptura și peștele cu sosul de vin roșu.