Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos

Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos
Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 2659 calorii, 108g de proteine, și 167g de grăsime pe porție. Pentru $25.51 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți demi glace, sare și piper kosher, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos, Turf ' n ' Surf cu paste cu sos Pesto, și Surf și gazon cu sos de mărar și Chutney de ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotele și usturoiul în tigaie și transpirați-le timp de 1 minut. Aruncați cimbru, maghiran, frunze de dafin, cuișoare și boabe de ienupăr și transpirați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MaghiranMaghiran
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vinul roșu și lăsați amestecul să fiarbă până când vinul este în mare parte gătit și sosul începe să se îngroașe ușor, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se amestecă 1/2 cană de demi glace, se gătește 1 minut, apoi se gustă. Dacă sosul are nevoie de puțin mai multă bogăție, adăugați mai mult demi glace până când are un gust uniform bogat și neted. Se amestecă untul până se topește. Gustați din nou sosul și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demi GlaceDemi Glace
VinVin
UntUnt
PiperPiper
SosSos
SareSare
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Preîncălziți un grătar sau o tigaie din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Scoateți friptura din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, astfel încât carnea să fie la temperatura camerei. Acest lucru ajută carnea să gătească uniform. Înveliți friptura în 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează friptura cu sare și piper. Prăjiți friptura pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
FripturăFriptură
CarneCarne
SareSare
3
Transferați friptura la cuptor timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească înainte de a felia. În timp ce friptura este la cuptor, condimentați bine peștele cu sare și piper. Înfășurați felii subțiri de cartof în jurul fiecărei bucăți de pește, suprapunându-se ușor. Faceți acest lucru cu fiecare felie care se suprapune pe ultima cu 1/4 inch până când peștele este înfășurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
FripturăFriptură
PeștePește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați peștele învelit cu cartofi cu sare și piper și adăugați peștele în tigaie cu suprapunerea cartofului orientată în jos. Acest lucru va ajuta la sigilarea cartofilor pe pește. Gatiti fiecare parte pana cand cartoful este crocant si pestele este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați peștele gătit pe un prosop de hârtie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați porumbul în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți porumbul din tigaie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați încă 1 lingură de unt și apoi amestecați șalotele. Gatiti ceapa pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
5
Scoateți șalotele în vasul cu porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt și ridicați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Adăugați ciupercile și gătiți până încep să se rumenească, dar sunt încă ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
8
Adăugați oțetul de sherry și amestecați. Se fierbe la foc mic până se reduce și aproape se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
9
Adăugați porumbul și șalotele înapoi în tigaie. Se amestecă pentru a combina. Condimentează ciupercile cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul și șalota și transpirați prazul și șalota timp de 3 minute, amestecând ocazional. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PrazPraz
3
Adăugați vinul și aduceți la foc mic și lăsați vinul să gătească până la capăt până când este aproape gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați stocul și repetați procesul de reducere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
StocStoc
5
Adăugați smântâna și reduceți focul la mediu-mic și lăsați să fiarbă până când prazul și șalota sunt fragede și sosul începe să se îngroașe. Condimentați amestecul cu sare și piper din nou, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
CremăCremă
PrazPraz
SosSos
SareSare
1
Feliați friptura în felii subțiri. Faceți un pat de ciuperci pe fiecare farfurie. Se acoperă cu felii de friptură și o bucată de pește. Lingurați prazul pe lateral. Topiți friptura și peștele cu sosul de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Vin RoșuVin Roșu
PrazPraz
SosSos
FripturăFriptură
PeștePește

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt, divizatunt, divizat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Biban de mare chilianBiban de mare chilian4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci cremini, spălate, înjumătățiteciuperci cremini, spălate, înjumătățite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildemi glace (îngroșat concentrat consolidată stoc), divizatdemi glace (îngroșat concentrat consolidată stoc), divizat1sticlăvin roșu secvin roșu sec1Kernels din porumb alb urecheKernels din porumb alb ureche2crenguțemaghiran proaspătmaghiran proaspăt6crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Cartof Idaho, decojit, tăiat într-un dreptunghi, tăiat subțire pe lungime pe o mandolină și ținut într - un bol cu apă la temperatura camereiCartof Idaho, decojit, tăiat într-un dreptunghi, tăiat subțire pe lungime pe o mandolină și ținut într - un bol cu apă la temperatura camerei1boabe de ienupărboabe de ienupăr2creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat, după gustSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat, după gust3praz, înjumătățit, spălat și tăiat în bucăți de 1/2 inchpraz, înjumătățit, spălat și tăiat în bucăți de 1/2 inch12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat1ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri2ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată3ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de sherryoțet de sherry4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.New York benzi friptură, tăiate în jumătate, grăsime împodobiteNew York benzi friptură, tăiate în jumătate, grăsime împodobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista