Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină)

Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină crocantă, roșii, suc de la 1 lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Surf și gazon: friptură și homar cu unt Chimichurri de usturoi prăjit picant, Gratar Surf și gazon Kabobs, și Tacos De Surf Și Gazon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați homarul, maioneza, sucul de lămâie și arpagicul într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare și piper. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Când sunteți gata de servit, condimentați cu generozitate burgerii cu sare și piper și gătiți burgeri până la coacerea dorită pe un grătar fierbinte sau într-o tigaie pe plită, 125 f pentru mediu rar sau 135 F pentru mediu, topping cu brânză pentru ultimul minut de gătit.
Lăsați chiftelele de burger să se odihnească timp de 5 minute la foc.
Chifle de jos de sus cu maioneză, roșii și salată verde. Se acoperă cu burger patty, apoi se împarte uniform amestecul de salată de homar între burgeri. Completați fiecare burger cu 2 felii de slănină. Închideți burgerii și serviți imediat.