Surf ' N Earth
Surf 'N Earth ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de carne de crab, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pământ și mare din ' Coi '(Partea 2), Pâine De Pământ, și Cel mai bun Chili de pe Pământ.
Instrucțiuni
Faceți untul de usturoi: pulsați usturoiul într-un robot de bucătărie până la tocat.
Adăugați untul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, pătrunjelul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper; puls până la neted. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Pregătiți ciupercile: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Umpleți fiecare ciupercă cu 1 linguriță de unt de usturoi (rezervați restul de unt de usturoi pentru umplutura de crab). Aranjați ciupercile perfect într-un vas de copt și coaceți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați șalotul și carnea de crab; gătiți până când șalotul este moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă vinul și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă untul de usturoi rezervat (aproximativ 1/3 cană) până se topește. Condimentează cu sare și piper.
Scoateți de pe foc și împingeți amestecul de crab într-o parte a tigaiei; lăsați orice exces de sucuri să se colecteze.
Scoateți ciupercile din cuptor și preîncălziți broilerul. Umpleți ciupercile cu amestecul de crab. Aruncați panko-ul cu sucurile din tigaie; presărați peste ciuperci. Se fierbe până la aur, aproximativ 2 minute. Strângeți pene de lămâie deasupra.
Fotografie realizată de Charles Masters