Supă vietnameză de pui cu tăiței

Ai nevoie de un fel principal fără lactate? Supa vietnameză de pui cu tăiței ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 807 calorii, 65 g de proteine și 36 g de grăsime fiecare. Pentru 5,73 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de pește, bulion de pui, jalapeno și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 93 de fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat vietnamez. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 87%. Rețete similare includ supă vietnameză cu tăiței cu verdeață asiatică, Okay vietnameză/japoneză, supă vietnameză cu tăiței cu verdeață asiatică, Okay vietnameză/japoneză și supă vietnameză cu tăiței de pui.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un cuptor olandez mare sau o oală pentru stoc, aduceți la fiert supa de pui, pieptul de pui, aripioarele de pui, ceaiul verde, usturoiul, batoanele de scorțișoară, anasonul stelat și ghimbirul. Se fierbe aproximativ 20 de minute. Odată ce pieptul de pui este fiert, scoateți-i, lăsați-i deoparte și mărunțiți când s-au răcit. Continuați să fierbeți toate celelalte ingrediente timp de 30 de minute. Apoi strecoară bulionul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta solidele și condimentele.
Adăugați ciupercile, sosul de pește și tăițeii în bulionul strecurat. Fierbeți până când tăițeii sunt încă al dente, 4 până la 5 minute. Scoateți câțiva dintre tăiței în boluri individuale. Acoperiți cu puțin din puiul mărunțit. Pune o mulțime de bulion în fiecare bol.
Decorați cu muguri de fasole, jalapenos și mentă proaspătă și serviți cu sos de pește, sos hoisin, Sriracha și felii de lime. Vai.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit
Supa de pui cu tăiței funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay fără lemn. Chardonnay fără stejar sau ușor stejar funcționează bine cu supa standard de pui cu tăiței. Dacă aveți un bulion foarte aromat, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albariño. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.