Supă vietnameză de pui cu tăiței

Supă vietnameză de pui cu tăiței
Ai nevoie de un fel principal fără lactate? Supa vietnameză de pui cu tăiței ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 807 calorii, 65 g de proteine și 36 g de grăsime fiecare. Pentru 5,73 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de pește, bulion de pui, jalapeno și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 93 de fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat vietnamez. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 87%. Rețete similare includ supă vietnameză cu tăiței cu verdeață asiatică, Okay vietnameză/japoneză, supă vietnameză cu tăiței cu verdeață asiatică, Okay vietnameză/japoneză și supă vietnameză cu tăiței de pui.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez mare sau o oală pentru stoc, aduceți la fiert supa de pui, pieptul de pui, aripioarele de pui, ceaiul verde, usturoiul, batoanele de scorțișoară, anasonul stelat și ghimbirul. Se fierbe aproximativ 20 de minute. Odată ce pieptul de pui este fiert, scoateți-i, lăsați-i deoparte și mărunțiți când s-au răcit. Continuați să fierbeți toate celelalte ingrediente timp de 30 de minute. Apoi strecoară bulionul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta solidele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Adăugați ciupercile, sosul de pește și tăițeii în bulionul strecurat. Fierbeți până când tăițeii sunt încă al dente, 4 până la 5 minute. Scoateți câțiva dintre tăiței în boluri individuale. Acoperiți cu puțin din puiul mărunțit. Pune o mulțime de bulion în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Sos De PeșteSos De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
4
Decorați cu muguri de fasole, jalapenos și mentă proaspătă și serviți cu sos de pește, sos hoisin, Sriracha și felii de lime. Vai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
SrirachaSriracha

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Supa de pui cu tăiței funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay fără lemn. Chardonnay fără stejar sau ușor stejar funcționează bine cu supa standard de pui cu tăiței. Dacă aveți un bulion foarte aromat, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albariño. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista