Supă Veggie Cheddar
Supa Veggie Cheddar durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 344 de calorii , 16 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de iarbă de mărar, piper, margarină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de linte vegetală , Supa de broccoli Cheddar și Supa de broccoli Cheddar, A Panera Bread Co. Copycat .
Instrucțiuni
Folosind o oală mare, căleți ceapa, țelina și pudra de usturoi în unt, la foc mic, până când ceapa este fragedă.
Amestecați încet făina cu 1 cană de bulion de pui pentru a face o rudă. Se amestecă până se amestecă bine.
Adăugați 3 căni de bulion de pui, morcovi, cartofi, pătrunjel, piper și mărar. Se aduce la fierbere si apoi se adauga laptele si branza. Se amestecă până când brânza se topește, se reduce focul la mic și se fierbe timp de o oră, amestecând din când în când.