Supă Toscană De Năut Și Rucola Cu Parmezan
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa toscană de năut și rucola cu parmezan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 314 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, usturoi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Năut Toscană, Supă De Năut, Praz Și Parmezan, și Supă de grano și năut cu parmezan-Topping de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la o flacără medie-mare.
Soteți morcovii, ceapa și țelina până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, cimbru și naut. Gatiti inca 2-3 minute, pana cand usturoiul este parfumat.
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere la foc mare. Reveniți la mediu-scăzut și fierbeți, parțial acoperit, timp de 15 minute, până când legumele sunt foarte fragede.
Îndepărtați crenguțele de cimbru și frunza de dafin. Pureați jumătate din amestec, fie transferându-l într-un blender sau robot de bucătărie, fie trecând blenderul de imersie prin supă până când aproximativ jumătate este netedă.Se amestecă rucola de pe foc. Puneți supa în boluri și garnisiți cu parmezan ras, un strop de ulei de măsline și pâine franceză crustă.