Supă Toscană De Năut Și Rucola Cu Parmezan

Supă Toscană De Năut Și Rucola Cu Parmezan
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa toscană de năut și rucola cu parmezan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 314 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, usturoi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Năut Toscană, Supă De Năut, Praz Și Parmezan, și Supă de grano și năut cu parmezan-Topping de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Soteți morcovii, ceapa și țelina până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, cimbru și naut. Gatiti inca 2-3 minute, pana cand usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere la foc mare. Reveniți la mediu-scăzut și fierbeți, parțial acoperit, timp de 15 minute, până când legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Îndepărtați crenguțele de cimbru și frunza de dafin. Pureați jumătate din amestec, fie transferându-l într-un blender sau robot de bucătărie, fie trecând blenderul de imersie prin supă până când aproximativ jumătate este netedă.Se amestecă rucola de pe foc. Puneți supa în boluri și garnisiți cu parmezan ras, un strop de ulei de măsline și pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Pâine FrancezăPâine Franceză
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista