Supă thailandeză de pui și orez - Kao Tom Gai

Supă thailandeză de pui și orez - Kao Tom Gai
Rețeta supă thailandeză de pui și orez-Kao Tom Gai ar putea satisface pofta ta asiatică în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 346 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă de pui și orez în stil thailandez, Bol de orez de pui cu busuioc thailandez cu orez de nucă de cocos Lemongrass, și Supă De Orez Thailandeză Khao Tom pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista