Supă spaniolă de usturoi și legume

Supă spaniolă de usturoi și legume
Supa spaniolă de usturoi și legume este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 154 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână sare și piper, varză, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Usturoi În Stil Spaniol, Supă De Paste Cu Legume Cu Usturoi, și Supă de legume cu busuioc și sos de usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați morcovul, varza, conopida și prazul. Gatiti, amestecand continuu, cateva minute pana cand varza se ofileste. Amestecați usturoiul și pasta de roșii și continuați să gătiți încă un minut sau două, amestecând constant pentru a preveni arderea usturoiului. Se amestecă 2 căni de apă, apoi se acoperă și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe și restul de 2 căni de apă și se revine la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Rezervați 2 căni de lichid și curățați supa rămasă într-un blender sau robot de bucătărie. Întoarceți amestecul amestecat în lichidul rezervat și amestecați laptele și untul. Reveniți la fierbere și gătiți timp de 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista