Supă spaniolă de midie și Chorizo

Supă spaniolă de midie și Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați supa spaniolă de midie și Chorizo. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 489 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, orzo, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de midii și Chorizo, Supă spaniolă de năut și Chorizo, și Rețetă De Supă Spaniolă De Năut Și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați chorizos, șalotă, usturoi, semințe de fenicul și coajă de portocală și amestecați la foc moderat până abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați sucul de scoici, roșiile și 1 1/3 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se amestecă orzo, se acoperă și se gătește până abia al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Adăugați midii, acoperiți și gătiți până se deschid, 4 până la 5 minute. Aruncați orice midii nedeschise și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
5
Se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Recomandare de vin: 1995 Morgan Malvasia Bianca din California sau 1994 Cune Blanco Seco din Rioja, Spania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista