Supă răcită de porumb și zară
Supa răcită de porumb și zară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 124 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, veți obține o supă care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, arpagic, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Încercați Supă De Lapte Răcit, Supă răcită de sfeclă și zară, și Supă Tomatillo Cu Lapte Răcit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sâmburii de porumb de pe știuleți; transferați sâmburii într-un castron mare. Răzuiți știuleții peste bol cu cuțitul pentru a îndepărta bucățile rămase de porumb și lichid lăptos. Rupeți știuleții în jumătate transversal și rezervați.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele, ghimbirul și usturoiul; saut până când șalotele încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați porumb și orice lichid acumulat în castron. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute.
Adăugați știuleți și bulion. Aduceți supa la fiert; reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când porumbul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute. Aruncați știuleții.
Lucrând în loturi, supă de piure în blender.
Se transferă într-un castron mare. Se amestecă 1 cană de zară în supă. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Condimentează supa după gust cu sare și piper. Împărțiți supa în 8 boluri.
Stropiți cu zară suplimentară, presărați arpagic și serviți.