Supă Răcită De Conopidă Și Morcovi Cu Ghimbir

Supă Răcită De Conopidă Și Morcovi Cu Ghimbir
Conopida răcită și supa de morcovi cu ghimbir este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă Tokyo negi, piper, ghimbir generos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Morcovi Răcită, Supă De Morcovi Răcită, și Supă De Miere De Morcov Răcită pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista