Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați supa rusă de ciuperci și cartofi. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 149 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Supă rusă de ciuperci și cartofi, Supă De Cartofi Cu Ciuperci, și Supă De Cartofi-Praz-Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă prazul și morcovii și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Praz
3
Se toarnă bulion. Condimentează cu mărar, sare, piper și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Piper
Bulion
Mărar
Sare
4
Se amestecă cartofii, se acoperă și se gătește 20 de minute sau până când cartofii sunt fragezi, dar fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
6
Topiți untul rămas într-o tigaie la foc mediu și sotati ciupercile 5 minute, până se rumenesc ușor. Se amestecă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și făina până se omogenizează. Se amestecă în supă pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încingeți fiecare castron de supă cu mărar proaspăt pentru a servi.