Supă rustică de varză roșie și fasole albă

Supă rustică de varză roșie și fasole albă
Supa rustică de varză roșie și fasole albă este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 135 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sugestii opționale de servire: oțet balsamic și parmezan de soia, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ SUPĂ RUSTICĂ DE VARZĂ, CARTOFI ȘI FASOLE ALBĂ, Supă De Varză Și Fasole Albă, și Supă de varză și fasole albă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, adăugând apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se adaugă usturoiul și se fierbe încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați toate ingredientele rămase și lăsați supa să fiarbă, adăugând apă suplimentară după cum este necesar, până când varza este fragedă, aproximativ 30-60 de minute, în funcție de varză. Gustă supa și adaugă mai mult busuioc, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
Serviți supa, amestecând câteva picături de oțet balsamic și o stropire de parmezan vegan în fiecare castron, dacă doriți. Face aproximativ 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista