Supa rustică de varză roșie și fasole albă este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 135 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sugestii opționale de servire: oțet balsamic și parmezan de soia, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ SUPĂ RUSTICĂ DE VARZĂ, CARTOFI ȘI FASOLE ALBĂ, Supă De Varză Și Fasole Albă, și Supă de varză și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, adăugând apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se adaugă usturoiul și se fierbe încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați toate ingredientele rămase și lăsați supa să fiarbă, adăugând apă suplimentară după cum este necesar, până când varza este fragedă, aproximativ 30-60 de minute, în funcție de varză. Gustă supa și adaugă mai mult busuioc, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Kale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Serviți supa, amestecând câteva picături de oțet balsamic și o stropire de parmezan vegan în fiecare castron, dacă doriți. Face aproximativ 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat