Supă Rustică De Cartofi
Rustic Chowder de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 128 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână morcov, aur yukon, crengute de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pâine Rustică De Cartofi, Friptură Rustică De Cartofi, și Tartă Simplă De Cartofi Rustici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti untul de pătrunjel, combinați 1 cană frunze de pătrunjel și unt într-un robot de bucătărie și procesați până se amestecă bine. Pune deoparte.
Pentru a pregăti supa, combinați apa și crengile de pătrunjel într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând bulion; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie; adăugați cartof, morcov și sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Scoateți 1 1/2 căni de legume din supă cu o lingură pliată.
Așezați supa și legumele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează și turnați în tigaie. Întoarceți 1 1/2 căni de legume în supă. Se aduce la fierbere; se amestecă untul de pătrunjel.