Supa Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei prăjiți, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Supă Cremoasă De Linte De Roșii Romesco, și Romescu.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare și amestecă pentru a combina. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale, 5 până la 10 minute; reduceți căldura, dacă este necesar, pentru a împiedica ceapa să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
3
Adăugați usturoiul și gătiți, neacoperit, până la moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă boia și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
4
Adăugați linte, ardei, roșii și 1 1/3 cană bulion. Aduceți la fierbere, reduceți căldura pentru a menține un foc constant, acoperiți și gătiți până când lintea este extrem de moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Linte
Ardei
Bulion
5
În 3 loturi, supa de vârtej într-un blender până când este foarte netedă, cel puțin 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați lapte uscat și oțet la ultimul lot. Se amestecă împreună și se condimentează cu sare și oțet după gust; adăugați puțin mai mult bulion dacă supa pare prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
Oțet
Bulion
Sare
Supă
7
Serviți acoperit cu un strop de migdale și un strop de ulei de migdale, dacă doriți.