Supă rece de roșii și smântână
Supa rece de roșii și smântână este o fără gluten și vegetarian supă. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de smântână, verdeață de scallion, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Rece De Roșii, Supă Rece De Roșii-Zară, și Supă Rece De Roșii Condimentată Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Roșiile pur și simplu în loturi într-un blender până se omogenizează, apoi forțați pur și simplu printr-o sită într-un castron mare, aruncând semințele. Se amestecă sucul de lămâie după gust, scallion, coajă, zahăr, cimbru, maghiran, sare și piper.
Se răcește supa până se răcește, aproximativ 1 oră.
Puneți supa în boluri și acoperiți cu păpuși de smântână.