Supă rece de roșii și smântână

Supă rece de roșii și smântână
Supa rece de roșii și smântână este o fără gluten și vegetarian supă. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de smântână, verdeață de scallion, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Rece De Roșii, Supă Rece De Roșii-Zară, și Supă Rece De Roșii Condimentată Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Roșiile pur și simplu în loturi într-un blender până se omogenizează, apoi forțați pur și simplu printr-o sită într-un castron mare, aruncând semințele. Se amestecă sucul de lămâie după gust, scallion, coajă, zahăr, cimbru, maghiran, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaghiranMaghiran
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
PiperPiper
SemințeSemințe
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Se răcește supa până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
3
Puneți supa în boluri și acoperiți cu păpuși de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista