Supă rece de castraveți și iaurt cu mărar
Supa rece de castraveți și iaurt cu mărar ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de castraveți fără ceară, crenguțe de salată, iaurt cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cac?K rețetă rece de supă de castraveți-iaurt, Castravete-Mărar Iaurt Dip, și Cremă De Mărar Castravete Iaurt Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, curățați jumătate din castraveții întregi; lăsați pielea pe restul. Înjumătățiți toți castraveții pe lungime; scoateți și aruncați semințele. Tăiați gros castraveții. Într-un castron, aruncați castraveții cu oțetul și sarea și lăsați să stea 30 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați castraveții într-un blender sau robot de bucătărie, rezervând lichidul.
Adăugați 2 linguri de lichid de castraveți și iaurtul, smântâna și mărarul tocat la castraveți și amestecați până se omogenizează.
Adăugați 1 până la 2 linguri de lichid de castravete rezervat pentru a subția supa, dacă este necesar. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră sau până la 1 zi. Puneți supa în boluri, garnisiți cu felii de castraveți și burnet de salată și serviți.