Supă prăjită de roșii și ardei roșu cu mentă răcită
Supa de roșii prăjite și ardei roșu cu mentă răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 144 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de roșii, smântână grea, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Supă Răcită De Roșii Și Ardei Roșu, și Supă De Ardei Roșu Prăjită Răcită.
Instrucțiuni
Aruncați ardeii grași, roșiile, ceapa și usturoiul cu ulei și coriandru într-o tigaie mare de prăjire și fierbeți aproximativ 4 inci de la căldură până când marginile legumelor sunt carbonizate, aproximativ 7 minute. Se amestecă legumele, apoi se fierbe până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 3 minute.
Pur și simplu legume cu orice suc din tigaie în loturi într-un blender până la neted. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția mentei.
Se răcește supa, neacoperită, 30 de minute, apoi se răcește, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, amestecați menta.
* Pentru a răci rapid supa, puneți bolul cu supă într-un bol mai mare cu gheață și apă rece și amestecați până la rece.* Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată răcită, acoperită.