Supă portugheză de varză și cartofi

Supă portugheză de varză și cartofi
Supa portugheză de varză și cartofi este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în jurul 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, acompaniament: sos piri-piri, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Supă Portugheză De Cartofi Și Varză, SUPĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI PORTUGHEZI, și Pudră portugheză de varză și cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi cârnați rumeniti, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Adăugați 2 linguri de ulei în grăsime în oală și gătiți ceapa și usturoiul cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați cartofi, apă și 1 linguriță de sare și fierbeți, acoperiți, până când cartofii sunt foarte fragezi, 15 până la 20 de minute. Puneți niște cartofi în supă pentru a se îngroșa, apoi adăugați kale și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă cârnații și se gătește până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
ApăApă
KaleKale
SareSare
SupăSupă
5
Stropiți cu uleiul de lingură rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Per porție: Calorii 459, grăsimi totale 24g, grăsimi saturate 6g, colesterol 39mg, sodiu 1468g, carbohidrați 49g, fibre 5g, proteine 15g
7
Date Nutriționale
8
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista