Supă portugheză de varză și cartofi

Supă portugheză de varză și cartofi
Supa portugheză de varză și cartofi este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în jurul 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, acompaniament: sos piri-piri, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Supă Portugheză De Cartofi Și Varză, SUPĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI PORTUGHEZI, și Pudră portugheză de varză și cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi cârnați rumeniti, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Adăugați 2 linguri de ulei în grăsime în oală și gătiți ceapa și usturoiul cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cartofi, apă și 1 linguriță de sare și fierbeți, acoperiți, până când cartofii sunt foarte fragezi, 15 până la 20 de minute. Puneți niște cartofi în supă pentru a se îngroșa, apoi adăugați kale și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă cârnații și se gătește până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
ApăApă
KaleKale
SareSare
SupăSupă
5
Stropiți cu uleiul de lingură rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Per porție: Calorii 459, grăsimi totale 24g, grăsimi saturate 6g, colesterol 39mg, sodiu 1468g, carbohidrați 49g, fibre 5g, proteine 15g
7
Date Nutriționale
8
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista