Supă portugheză
Supa portugheză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 1,67 USD per porție. O porție conține 554 de calorii, 19 g de proteine și 23 g de grăsimi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Dacă aveți sare, varză, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este uimitor. Supa portugheză de varză, supa portugheză de fenicul și supa portugheză de varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, la foc mediu, fierbeți ceapa în ulei până când se înmoaie. Amestecați cârnații și gătiți încă 5 minute.
Pune varza, cartofii, fasolea, ketchup-ul, consomul si apa in oala. Se condimentează cu praf de usturoi, piper și sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 30 până la 45 de minute.
Se amestecă oțetul și se fierbe încă 1 oră.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.