Supă picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake
Supa picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 758 calorii, 16g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, căței de usturoi, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos, Supă de tăiței Soba cu Tofu, cartof dulce, ciuperci Shiitake și spanac, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele în blender. Procesați până se formează pastă. Se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Încălziți 2 linguri de ulei de arahide în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați coji de creveți și gătiți până la roz, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
3
Adăugați pasta de condimente și jumătate de ceapă; sotati pana se usuca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Ceapă
4
Adăugați sos de pește și zahăr; se amestecă până când lichidul este siropos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Zahăr
5
Adăugați lapte de cocos, bulion și tulpini de ciuperci. Aduceți doar la fierbere, apoi reduceți la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 30 de minute. Se strecoară supa în oală mare, apăsând pe solide în strecurătoare. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Ciuperci
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, așezați tăiței de orez într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă apă clocotită pentru a acoperi tăiței; lăsați să stea cel puțin 20 de minute pentru a se înmuia, amestecând ocazional (tăiței pot sta în apă până la 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
8
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide rămas în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa și usturoiul rămas; se fierbe până se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
10
Adăugați ulei de susan, apoi capace de ciuperci feliate. Saut până când ciupercile sunt moi, aproximativ 4 minute. Aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Ciuperci
Supă
11
Adăugați amestec de ciuperci, creveți, arahide și suc de lămâie în supă. Fierbeți până când creveții sunt opaci, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ciuperci
Arahide
Creveți
Supă
12
Scurgeți tăiței; împărțiți între 6 boluri. Supă de oală peste tăiței, împărțind în mod egal.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.