Supă picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake

Supă picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake
Supa picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 758 calorii, 16g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, căței de usturoi, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos, Supă de tăiței Soba cu Tofu, cartof dulce, ciuperci Shiitake și spanac, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele în blender. Procesați până se formează pastă. Se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți 2 linguri de ulei de arahide în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați coji de creveți și gătiți până la roz, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
3
Adăugați pasta de condimente și jumătate de ceapă; sotati pana se usuca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
CeapăCeapă
4
Adăugați sos de pește și zahăr; se amestecă până când lichidul este siropos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
ZahărZahăr
5
Adăugați lapte de cocos, bulion și tulpini de ciuperci. Aduceți doar la fierbere, apoi reduceți la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 30 de minute. Se strecoară supa în oală mare, apăsând pe solide în strecurătoare. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
CiuperciCiuperci
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, așezați tăiței de orez într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă apă clocotită pentru a acoperi tăiței; lăsați să stea cel puțin 20 de minute pentru a se înmuia, amestecând ocazional (tăiței pot sta în apă până la 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
8
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide rămas în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa și usturoiul rămas; se fierbe până se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
10
Adăugați ulei de susan, apoi capace de ciuperci feliate. Saut până când ciupercile sunt moi, aproximativ 4 minute. Aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
CiuperciCiuperci
SupăSupă
11
Adăugați amestec de ciuperci, creveți, arahide și suc de lămâie în supă. Fierbeți până când creveții sunt opaci, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
ArahideArahide
CrevețiCreveți
SupăSupă
12
Scurgeți tăiței; împărțiți între 6 boluri. Supă de oală peste tăiței, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
13
Presărați supa cu ceapă verde și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SupăSupă
14
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Ingrediente

1mici1/2 până la chile roșu uscat întreg (cum ar fi chile de arprocrbol)1/2 până la chile roșu uscat întreg (cum ar fi chile de arprocrbol)11 lingură de oregano uscatzahăr de palmier tocat sau zahăr brun închiszahăr de palmier tocat sau zahăr brun închis22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysos de pește (cum ar fi Nam pla sau nuoc nam)sos de pește (cum ar fi Nam pla sau nuoc nam)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt decojit tocat grosierghimbir proaspăt decojit tocat grosier4cuișoare de usturoi, feliate subțirecuișoare de usturoi, feliate subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă verde tăiată subțireceapă verde tăiată subțire3frunze de tei kaffirfrunze de tei kaffir1tulpină proaspătă de lemongrass, frunze exterioare dure îndepărtate, 4 inci de capăt gros feliat subțiretulpină proaspătă de lemongrass, frunze exterioare dure îndepărtate, 4 inci de capăt gros feliat subțire1var, tăiat în 6 penevar, tăiat în 6 pene591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de arahide, divizatulei de arahide, divizat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalune fără piele, prăjite, tocate grosieralune fără piele, prăjite, tocate grosier1lingura. otet de vin rosuceapă roșie, înjumătățită prin miez, feliată subțire, împărțităceapă roșie, înjumătățită prin miez, feliată subțire, împărțită255pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfidea de orez plat uscatfidea de orez plat uscat11 lingură de oregano uscatulei de susan prăjit (cum ar fi Asiatic)ulei de susan prăjit (cum ar fi Asiatic)283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci shiitake, cu tulpină, tulpini rezervate, capace feliateciuperci shiitake, cu tulpină, tulpini rezervate, capace feliate24maricreveți nefierți, curățați, dezveliți, tăiați pe jumătate pe lungime, scoici rezervatecreveți nefierți, curățați, dezveliți, tăiați pe jumătate pe lungime, scoici rezervate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de lapte de nucă de cocos neîndulcitconserve de lapte de nucă de cocos neîndulcit5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană nuci de pin, prăjite1/2 cană nuci de pin, prăjite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista