Reteta picant Cajun Crab și verdeață supa este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 230 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, cimbru, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rangoon De Crab Cajun Picant, Picant crab se fierbe BBQ pui cu sos Cajun Barbeque, și Cârnați Cajun picant și supă de porumb.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul și făina într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până se omogenizează și se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Adăugați suficient condiment Cajun pentru a condimenta după gust și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
3
Adăugați suc de scoici și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
4
Adăugați roșiile cu sucuri. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
5
Adăugați spanac, cimbru și usturoi și fierbeți până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Usturoi
Cimbru
6
Adăugați carne de crab și fierbeți până se încălzește, amestecând ușor. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.