Supă mărunțită de pui, Bietă și năut
Supa de pui, Bietă și năut mărunțită este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,68 USD pe porție. O porție conține 543 calorii, 59G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de parmigiano-reggiano, suc de lămâie de la 1 lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciorbă de bietă și năut, Supă De Năut, Smog Și Cuscus, și Supă de năut, șuncă și brânză elvețiană Neely pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ciorba, nautul, puiul, bulionul și coaja, dacă folosiți, și dați focul la mare, aducând lichidul la fierbere. Asigurați-vă că puiul este acoperit și smogul s-a înmuiat puțin și apoi reduceți la foc mic și acoperiți. Gatiti pana cand puiul a fiert, 12-15 minute.
Scoateți puiul, lăsați-l să se răcească ușor, apoi tăiați-l în bucăți de dimensiuni mușcate. Întoarce-te la supă.
Îndepărtați coaja de parmezan (dacă utilizați).
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu o grătar puternic de brânză.
Serviți imediat, trecând mai multe mese de brânzălateral.