Supă Miso

Supă Miso
Face dashi

Instrucțiuni

1
Scoateți kombu cu clești și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Presărați Katsuo bushi peste lichid și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Lăsați să stea 3 minute, apoi turnați printr-o sită căptușită cu brânză într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pregătiți supa
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți dashi rămas în cratiță la foc moderat până când este fierbinte, apoi amestecați ușor tofu. Se fierbe 1minut și se ia de pe foc. Se amestecă imediat amestecul miso și verdele de scallion și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DashiDashi
MisoMiso
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista