Scoateți kombu cu clești și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Presărați Katsuo bushi peste lichid și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Lăsați să stea 3 minute, apoi turnați printr-o sită căptușită cu brânză într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pregătiți supa
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți dashi rămas în cratiță la foc moderat până când este fierbinte, apoi amestecați ușor tofu. Se fierbe 1minut și se ia de pe foc. Se amestecă imediat amestecul miso și verdele de scallion și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dashi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Dashi
Miso
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm