Scoateți kombu cu clești și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Presărați Katsuo bushi peste lichid și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Lăsați să stea 3 minute, apoi turnați printr-o sită căptușită cu brânză într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pregătiți supa
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți dashi rămas în cratiță la foc moderat până când este fierbinte, apoi amestecați ușor tofu. Se fierbe 1minut și se ia de pe foc. Se amestecă imediat amestecul miso și verdele de scallion și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dashi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.