Supă Minestrone cu paste, fasole și legume

Supă Minestrone cu paste, fasole și legume
Supa Minestrone cu paste, fasole și legume necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 426 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de garnitură de busuioc, frunze de dafin, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 109 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de Minestrone cu paste de Quinoa, Supă Minestrone cu dovlecei de nucă, varză și fasole albă {cum mâncăm la buget}, și Supă toscană cu fasole albă, legume și ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un aragaz lent, combinați bulion, roșii, fasole, morcovi, țelină, ceapă, cimbru, salvie, frunze de dafin și 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Cu treizeci de minute înainte ca supa să se gătească, adăugați ditalini, dovlecei și spanac. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
4
Îndepărtați frunzele de dafin și condimentați, după gust, cu sare și piper negru. Puneți supa în boluri și presărați parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
5
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Minestrone. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Culoare: Roșu granat strălucitor. Buchet: Complex și dezvoltat cu arome de fructe coapte. Palat: intens și bogat, cu greutate și extract mare, dulceața fructelor coapte persistă în finisaj lung. Recomandat cu: rață, păsări de vânat și preparate din carne roșie. O potrivire excelentă cu un curs fin de brânză.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista