Supă mexicană de Crab și porumb
Supa mexicană de Crab și porumb este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o supă. Un amestec de tei, roșii Rome, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de Crab și porumb, Supă De Crab Și Porumb Dulce, și Supă de porumb dulce cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 pe 15 inci, aranjați roșiile, ceapa, usturoiul și ardeii iute într-un singur strat. Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură până se carbonizează, întorcându-se după cum este necesar, 13 până la 15 minute.
Îndepărtați legumele pe măsură ce se încarcă. Mișto. Cojiți usturoiul; scoateți și aruncați pielea de chili, semințele și tulpinile. Într-un blender sau procesor de alimente, legume pure.
Se toarnă pur și ulei într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Se amestecă adesea până când amestecul este ușor mai întunecat, 5 până la 7 minute.
Se amestecă făina de masă și bulionul. Se amestecă în tigaie împreună cu sucul de scoici.
Pentru un plus de aromă, dacă doriți, frecați untul de crab printr-o strecurătoare fină în tigaie.
Aduceți amestecul la fierbere, amestecând; ocazional; acoperiți și fierbeți ușor timp de 5 minute.
Între timp, îndepărtați cojile și mătasea din porumb. Cu un cuțit greu, tăiați porumbul transversal în roți de 1 inch lățime; dacă este necesar, bateți ușor spatele cuțitului cu ciocan pentru a forța lama prin știulete.
Adăugați epazot (dacă este uscat, legați-l în pânză de brânză), porumb și bucăți de crab în tigaie. Acoperiți și fierbeți până când crabul este fierbinte, 5 minute (dacă este gătit) până la 10 minute (dacă este crud).
Scoateți și aruncați epazotul.
Supă de oală în boluri. Condimentează după gust cu sare și suc stors din tei.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.