Supa mediteraneană de năut, roșii și paste este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 248 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, chimen măcinat, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Miel mediteranean pe salată de naut și roșii, Salată de paste de năut cu Avocado mediteranean cu vinetă de busuioc de lămâie, și Paste Penne Cu Naut Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adauga ceapa, si saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați apa și următoarele 6 ingrediente (apă prin roșii). Aduceți amestecul la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați paste și gătiți 9 minute sau până când pastele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul tocat.