Supă jamaicană de șuncă și fasole

Supă jamaicană de șuncă și fasole
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de șuncă și fasole jamaicană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Supă jamaicană de șuncă și fasole, Supă jamaicană de șuncă și fasole, și Supă Jamaicană De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă fasolea prăjită, ambele cutii de porumb, ardei iute, salsa, bulion și condimente smucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Fasole PrăjităFasole Prăjită
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
5
Se amestecă șunca, măslinele și sucul de lămâie. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine. Supă de oală în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 lingură de smântână și felie de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felie De TeiFelie De Tei
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista