Supă italiană rapidă de vită și legume

Rețeta rapidă italiană de vită și supă de legume este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul rupt, sarea, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Supă Rapidă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Vită, Legume Și Tăiței Asiatice Rapide, și Carne De Vită Și Legume Rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate încrucișată în felii groase de 1/4 inci. Pune deoparte.
Carne de vită măcinată și usturoi într-un cuptor olandez mare, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă; se scurge. Se amestecă piper, sare, bulion, roșii înăbușite în stil Italian și morcovi feliați; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se amestecă feliile de dovlecel și fasolea în amestec; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până când dovlecelul este crocant-fraged.
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul rupt.