Supă Italiană De Picătură De Ou, Stracciatella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați supa italiană de ouă, Stracciatellan. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Dacă aveți la îndemână făină de semolă, ou, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Supă Italiană De Picătură De Ou, Stracciatella, Supă de picătură de ouă de Kale și parmezan (Stracciatella), și Supă De Ouă În Stil Roman: La Stracciatella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stocul într-o cratiță de 2 litri și aduceți la foc mic.
Într-un castron mediu bateți împreună oul, parmezanul, pesmetul (dacă se folosește) și piperul negru.
Odată ce stocul fierbe, amestecați spanacul feliat.
Turnați / răzuiți amestecul de ouă de brânză în bulionul care fierbe, nu amestecați. După câteva secunde, amestecați amestecul de ouă în supă. Gatiti la foc mic inca un minut.
Gustați supa și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Supă de ouă în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.