Supă irlandeză de Colcannon și frunze de cimbru
Colcannon irlandez și supa de frunze de cimbru ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Această supă are 120 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți apă, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Irish Colcannon, Irish Colcannon, și Irish Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați cartofi, ceapă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și gătiți 6 minute.
Adăugați bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana cand cartoful este fraged.
Combinați 3 linguri de apă și restul de 1 lingură de unt într-un cuptor olandez mare; aduceți la foc mic.
Adăugați varză și cimbru. Acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi în blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de cartofi rămas.
Adăugați amestecul de cartofi în amestecul de varză; gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste bine.