Supa Gumbo de pui și orez cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.36 pe portie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de frunze de cimbru, morcov, okra tăiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Gumbo de pui și orez cu aragaz lent, SUPĂ GUMBO DE PUI CU ARAGAZ LENT, și Supă Gumbo De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția gombei, orezului și sosului de piper în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bame
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 ore 30 minute până la 7 ore sau până când puiul nu mai este roz în centru. Se amestecă okra. Acoperiți și gătiți la foc mic cu 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bame
3
Puneți supa peste orez în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se servește cu sos de piper. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.