Supă Groasă De Vită Și Legume

Supă Groasă De Vită Și Legume
Dacă aveți în jur 3 ore și 10 minute să-și petreacă în bucătărie, carne de vită Chunky & supa de legume ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pentru a încerca. Pentru 1,69 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție conține 294 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încearcă Supă De Legume Cu Carne De Vită Groasă, Supă De Legume Groasă, și Supă De Legume Groasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță fiecare sare, amestec de condimente și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu. Carne de vită brună în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați morcovi;gatiti si amestecati pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapa și ardeii; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul, roșiile, pasta de roșii, sosul Worcestershire, frunza de dafin și condimentele rămase. Întoarceți carnea de vită în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cartofi; gatiti cu 30-40 de minute mai mult sau pana cand carnea de vita si cartofii sunt fragede. Degresați grăsimea și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Revista