Cârnații germani și supa de varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 373 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 374 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, semințe de chimen, cartofi maro hash și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de varză roșie dulce și acră în stil German, Supă De Varză Cu Cârnați, și Supă De Cârnați De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratiță mare sau cuptor olandez, topiți untul la foc mediu. Gatiti amestecul de salata de varza, ceapa, telina si semintele de chimen in unt 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Chiftele Vegetariene De Pui
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragezi și supa se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.