Supă galbenă de roșii cu crutoane de brânză de capră
Supa galbenă de roșii cu crutoane de brânză de capră este o lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. O porție conține 568 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Supă de porumb cu roșii uscate la soare cu crutoane crocante de brânză de capră, Supă de Broccoli-Edamame cu crutoane de brânză de capră Jumbo, și Supă Cremă De Soare De Porumb Cu Brânză De Lapte De Capră Și Crutoane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; periați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se presara cu 2 lingurite de usturoi si sare, piper, rozmarin si cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Coaceți la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până când roșiile sunt fragede și cojile sunt carbonizate. Se răcește ușor. Aruncați piei de roșii. Într-un blender, procesați roșiile până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o cratiță mare, călește ceapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați usturoiul rămas; se sotează cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați bulion și lapte; aduceți la fierbere. Amestecați cu grijă piureul de roșii. Se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă smântâna; se încălzește (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Între timp, pentru crutoane, așezați pâinea pe o foaie de copt și ungeți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți timp de 5-6 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se întinde cu pesto și se presară cu brânză de capră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Coaceți cu 2 minute mai mult. Puneți supa în boluri și acoperiți cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat