Supă galbenă de mazăre
Supa galbenă de mazăre tăiată necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 351 de calorii, 22 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți la îndemână mazăre, suc de lămâie, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de mazăre galbenă, Supa de mazăre și Supa de mazăre.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și țelina în ulei și unt până se înmoaie.
Adăugați bulion; aduce la fierbere.
Adăugați mazărea; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când mazărea este fragedă.
Se amestecă sucul de lămâie, chimenul și piperul; se fierbe timp de 5 minute. În loturi mici, supa piure într-un blender; se intoarce la tigaie.
Se încălzește timp de 4-5 minute.
Se orneaza cu patrunjel si fistic.