Supă franțuzească de roșii

Supă franțuzească de roșii
Reteta Supa frantuzeasca de rosii iti poate satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 ora si 35 de minute . Acest aperitiv are 210 calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți per porție. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Dacă aveți la îndemână orez, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 42% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt supa clasică de ceapă franțuzească , supa franțuzească de ceapă Dunkin și supa franțuzească de ceapă marsala .

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Ciocolata, Pentru ServireSirop De Ciocolata, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
2
Căleți ceapa în unt până se înmoaie și se rumenește ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Ciocolata, Pentru ServireSirop De Ciocolata, Pentru Servire
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
3
Adăugați roșiile și continuați să gătiți încă 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Adăugați cartofii și 2 căni de apă. Se condimenteaza cu frunza de dafin, usturoi si sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bastoane Subțiri SauTăiate în Bastoane Subțiri Sau
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Cu Merisoare - Vezi Mai Jos)Cu Merisoare - Vezi Mai Jos)
5
Se amestecă apa rămasă și se aduce din nou la fiert. Aruncați frunza de dafin și strecurați solidele din bulion, rezervându-le pe ambele. Pasează legumele într-un robot de bucătărie sau într-un blender și amestecă-le înapoi în bulion. Se aduce la fierbere și se adaugă orezul. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 15 minute, sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tăiate în Bastoane Subțiri SauTăiate în Bastoane Subțiri Sau
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Spaniolă Mare, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se serveste fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista