Supă franțuzească de roșii
Reteta Supa frantuzeasca de rosii iti poate satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 ora si 35 de minute . Acest aperitiv are 210 calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți per porție. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Dacă aveți la îndemână orez, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 42% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt supa clasică de ceapă franțuzească , supa franțuzească de ceapă Dunkin și supa franțuzească de ceapă marsala .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Căleți ceapa în unt până se înmoaie și se rumenește ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile și continuați să gătiți încă 10 minute, amestecând des.
Adăugați cartofii și 2 căni de apă. Se condimenteaza cu frunza de dafin, usturoi si sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de aproximativ 20 de minute.
Se amestecă apa rămasă și se aduce din nou la fiert. Aruncați frunza de dafin și strecurați solidele din bulion, rezervându-le pe ambele. Pasează legumele într-un robot de bucătărie sau într-un blender și amestecă-le înapoi în bulion. Se aduce la fierbere și se adaugă orezul. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 15 minute, sau până când orezul este fraged.