Supă finală de fasole neagră și orez

Supă finală de fasole neagră și orez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ultimate Black Bean și supa de orez ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez, Supă de fasole neagră și orez, și Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez Cilantro-Lime.

Instrucțiuni

1
În ceainicul olandez, sotati ceapa, telina, morcovul, usturoiul, ardeiul rosu si ardeiul jalepeno in ulei de masline pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Adăugați fasole, roșii, porumb, apă, bulion de boullion și condimente. Se fierbe timp de 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Adăugați orez instant în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă bine. Continuați să gătiți 5 minute sau până când orezul este fraged.Se toacă coriandru proaspăt și se amestecă în amestec înainte de servire. Ar putea acoperi cu o păpușă de smântână deasupra și o stoarcere de var.Folosiți roșii tăiate cubulețe Hunts cu ardei iute verzi sau o marcă similară. Rotel vine într-o cutie de 10,5 oz și este mult mai picant decât Hunts. Deci, dacă utilizați Rotel, asociați-l cu o cutie de roșii tăiate cubulețe obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista