Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de Celeriac și pere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 154 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, smântână grea, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Salată De Țelină, Pere Și Rachetă, și Burtă de porc prăjită lent cu țelină și piure de pere.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați țelina, morcovul, țelina, cartoful și 1 cană de bulion de legume; gătiți și amestecați până când legumele sunt încălzite, cu aproximativ 5 minute înainte de a turna bulionul rămas. Se condimentează cu piper, tarhon, salvie, cimbru și pătrunjel; amestecați ușor perele în amestec; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Telina
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Scoateți supa de pe foc și lăsați să se răcească timp de 10 minute; amestecați crema în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.