Supa de țelină și pere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 129 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, pătrunjel, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Salată De Țelină, Pere Și Rachetă, și Burtă de porc cu friptură lentă cu celeriac și piure de pere.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, șalota și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați țelina, morcovul, țelina, cartoful și 1 cană de bulion de legume; gătiți și amestecați până când legumele sunt încălzite, cu aproximativ 5 minute înainte de a turna bulionul rămas. Condimentați cu piper, tarhon, salvie, cimbru și pătrunjel; amestecați ușor perele în amestec; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Legume
Telina
Tarhon
Pătrunjel
Morcov
țelină
Piper
Cartofi
Pere
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Scoateți supa de pe foc și lăsați să se răcească timp de 10 minute; amestecați crema în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Supă
4
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.