Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de șuncă și fasole. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 375 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de țelină, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește morcovii, țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți timp de 15 minute sau până când este încălzit. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore