Supa de șuncă și fasole este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 256 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 1,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, cartofi, piper și căței de usturoi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește șunca, ceapa și usturoiul în unt până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați următoarele șapte ingrediente; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Adăugați mazărea și gătiți timp de 5 minute mai mult sau până se încălzește. Se amestecă pătrunjelul.