Supă de șuncă, cartofi și varză
Supa de șuncă, cartofi și varză ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, cartofi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Cartofi De Varză, Supă De Cartofi Și Varză, și Supă De Cartofi Și Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se amestecă bulionul, ardeiul negru, varza, cartoful și șunca în cratiță și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Amestecați pătrunjelul și semințele de caras, dacă doriți.